Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Editie speciala Ducati Monster S4 de Ferruccio Codutti

Paul Lozba | 20.03.2008
Foto ©:

Motocicleta prezentata de Motociclismo Italia, are la baza un Ducati Monster S4 dar, dupa cum se vede, este modificata masiv.

Creatorul ei, Ferruccio Codutti, este un maestru in prelucrarea aluminiului. Acesta a mai uimit publicul in 2006 cu una din creatiile sale excentrice, FC2 (vezi foto). Motocicleta este o comanda speciala pentru unul din clientii sai iar procesul de fabricatie a durat aproape un an intreg.

Motocicleta are cu siguranta un design unic dar si discutabil in acelasi timp. Privita din anumite unghiuri
arata mai degraba a robot din filme SF decat un naked italian.  Suspensia fata pare a fi preluata de la Bimota iar designul partii frontale este facut chiar de Codutti.

Cadrul a fost modificat destul de mult pentru a putea lucra cu monobratul suspensiei fata si din cauza spatiului necesar acesteia radiatorul original a fost inlocuit cu 2 radiatoare plasate sub motor. Tevile de esapament sunt din seria Mivv XCONE iar jantele sunt de la producatorul italian Marvic.

Lucrarea lui Codutti nu este o aparitie tocmai placuta dar poate cu siguranta trezi interes amatorilor de excentric si exclusivism.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.