Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Ghezzi-Brian transforma Moto Guzzi V11 intr-o motocicleta sport

22.03.2008
Foto ©: Ghezzi-Brian

Echipa din spatele motocicletei de curse, Moto Guzzi MGS-01, a transformat linistitul roadster naked V11 in aceasta motocicleta sport, Ghezzi-Brian Monza.

Proiectat ca un kit ce poate fi montat ca un intreg sau pe bucati, Monza pastreaza doar blocul motor si cadrul de serie in schimb restul pieselor pot fi inlocuite. Kitul estetic este alcatuit dintr-o semi-carena fata cu un nou bord digital, rezervor din aluminiu, spoiler motor si codita monopost.

Totul vine gata pregatit cu elemente de prindere si reglare, iar farurile sunt incluse pentru a respecta reglementarile rutiere, in ciuda aspectului de curse.

Motorul tunat dezvolta 108 CP, multumita pistoanelor din aluminiu forjat atasate de un ax ranforsat, pompei de injectie reproiectate si evacuarii racing. Furca fata provine ori de la Paoli, cu jambe de 41mm, ori de la Mupo, cu jambe de 43 sau 46mm. Mupo furnizeaza de asemenea amortizorul spate reglabil. Bascula noua din aluminiu coboara centrul de greutate, impreuna cu oricare din jantele disponibile, magneziu sau aluminiu. Franele Brembo au etriere cu 4 pistonase si discuri flotante.

Kitul estetic are un pret de 4083£. Pretul motocicletei finale variaza in functie de modificarie facute la motor si cadru si de montajul kitului, daca este realizat de client sau de cei de la Ghezzi-Brian.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.