Cauta in stiri

RSS Feed

in curand in showroom-uri

Harley-Davidson XR 1200 - gata de actiune!

11.04.2008
Foto ©: Harley-Davidson

Harley-Davidson a lansat pe 7 Aprilie la Valencia noul XR1200 pentru strazile Europei, combinand performante excelente pe strada cu stilul dedicat si prezenta inspirata de renumitul model de curse Harley-Davidson XR750 Flat Track.

XR1200 este primul Harley-Davidson ce a fost conceput special pentru clientii din Europa. Echipa Harley-Davidson responsabila de planificarea productiei europene a fost implicata de la inceput in proiectul XR1200, rezultatul final fiind o motocicleta adaptata la drumurile virajate din Europa care in acelasi timp reprezinta angajamentul companiei fata de nevoile si dorintele clientilor de pe piata europeana.

Sursa de inspiratie a noului Harley-Davidson este modelul XR750, ce a dominat lumea curselor Flat Track din America inca de la aparitia sa in 1970. Totusi, caracteristicile performantelor sunt categoric orientate catre strada. Expertii europeni si drumurile din Europa au jucat un rol crucial in dezvoltarea acestei motociclete. Fostul campion francez de Endurance si GP Adrien Morilla cat si asii din Flat Track, Scott Parker si Rich King au participat la crearea modelului.

Inca de la lansarea prototipului XR1200 in Germania octombrie 2006, dealerii si clientii au asteptat sa vada produsul finit cu maxima nerabdare. Ca idee, s-au inregistrat aproximativ 600 de comenzi ferme in toata Europa de catre clientii entuziasti ce abia asteapta sa le fie livrat propriul Harley-Davidson XR1200.

“Noul Harley-Davidson XR1200 demonstreaza clar angajamentul companiei Harley-Davidson fata de piata din Europa si intentia de atragere de noi clienti. Clienti orientati catre performanta, care aspira la un Harley-Davidson dar cauta manevrabilitatea unui roadster cu performanta stradala si carater puternic. XR1200 este in mod clar un Harley-Davidson dar unul ce incorporeaza mostenirea puternica a curselor Flat Track” a declarat John Lewis, Marketing & Product Planning Director a Harley-Davidson Europa.

Harley-Davidson intentioneaza sa inceapa livrarile efective a modelului XR1200 catre dealerii europeni la sfasitul primaverii 2008. Un anunt ulterior va fi facut imediat ce va fi stabilita data inceperii productiei.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.