Cauta in stiri

RSS Feed

specificatii tehnice

Honda dezvaluie specificatiile tehnice pentru DN-01

01.03.2008
Foto ©:

Honda a dat publicitatii detaliile tehnice pentru noul DN-01.
Motocicleta este echipata cu un motor V2 de 680cc, 8 valve, SOHC, racit cu lichid, alimentat pe injectie care dezvolta 61CP si 64Nm. Aceasta este echipata cu jante de 17”, cauciucuri cu dimensiunea fata de 130/70 si 190/50 pe spate.Transmisia finala se realizeaza prin intermeniul unui ax cardanic ce indica costuri de intretinere mici iar franele disc sunt echipate cu ABS.

Marea noutate introdusa de Honda odata cu acest model este cutia de viteze automata HFT (Human-Friendly Transmission) cu ambreiaj hidraulic. Sistemul fuctioneaza complet automat sau manual in 6 trepte, operate prin intermediul unor butoane de la nivelul ghidonului. Acest tip de transmisie mecanico-hidraulica automata variabila continuu, este o premiera, imbunatatind reducerea consumul de combustibil, si amortizarea zguduiturilor produse la schimbarea treptelor de viteza, chiar si in viraje.

Honda DN-01 va fi prezenta pe piata in cursul acestui an la un pret estimativ in jur de 16,000 $.

Tags: honda, dn-01, 680cc
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.