Cauta in stiri

RSS Feed

viitoare modele

KTM RC4 - primele schite oficiale

Paul Lozba | 13.02.2008
Foto ©:

Saptamana trecuta, KTM a "scapat" schitele oficiale ale lui RC4, fratele mai mic al lui RC8.

Motocicleta si-a facut aparitia prima data in 2007, in teste, deghizat in carene de Cagiva Mito. Pe circuit a fost cu doar 2 secunde mai inceata decat ultimele modele supersportde 600 cu 4 cilindri in linie.

RC4 a atins pana acum viteza maxima de 228 km/h iar monocilindrul dezvolta o putere impresionanta de 78 cp. Cu cele doar 132 de kilograme ale lui RC4 este clar un model cu valente sportive.

Tags: ktm, rc4, schite, design
Bookmark and Share
Comentariul privind schita motocicletei by Alex on 04.05.2009
Din punct de vedere al aspectului motocicleta are o combinatie variata de culori si are un aspect deosebit.Motocileta are o forma foarte aerodinamica si este model super sport ceea ce confera siguranta pilotului ca motorul poate fi accelerat la maxim fara a creea probleme.Poate ajunge usor la viteze extraordinar de mari si confera siguranta din punct de vedere al franelor care sunt dotate cu ABS si cu alte sisteme ce confera o aderenta marita. In opinia mea ar trebuii sa conduci asta inainte sati spui parerea dar numai dupa aspect si detaliile tehnice iti formezi o parere. In concluzie merita sa conduci sau cel putin sa studiezie indeaproape acest motor performat pentru pilotii experti.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.