Cauta in stiri

RSS Feed

viitoare versiuni

KTM va fabrica o versiune Adventure a lui RC8

Paul Lozba | 22.03.2008
Foto ©: Letal Design

Conform unui articol publicat in Motorcycle USA, boss-ul KTM Stefan Pierer, a declarat ca vor lansa dupa naked-ul RC8 Venom, o versiune dual-purpose / adventure a lui RC8.

Nu exista date exacte care sa ne spuna cand se va intampla asta dar se stiu intentiile KTM de a deveni cel mai mare producator european de motociclete, cu o productie de 200.000 de modele pe an, pana la sfarsitul lui 2020.

Motocicleta va fi echipata cu motorul de 1190cc de pe superbike-ul RC8 insa intr-o versiune de putere redusa. In fotografia alaturata puteti vedea simularea unui posibil RC8 Adventure, facuta de amicul nostru de la Letal Design special pentru Motoflash.
 
Ca parte din planurile ambitioase de dezvoltare, KTM planuieste sa lanseze motociclete mai mici in colaborare cu Bajaj, producatorul numarul 2 de motociclete al Indiei. Este foarte probabil sa vedem in curand monocilindre de 125, 250 si un 500 cu motor 2 in V, dezvoltate de KTM, asamblate in India si vandute prin reteaua Bajaj din India insa nu este sigur pe ce alte piete vor fi comercializate.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.