Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

MV Agusta Bestiale

Paul Lozba | 27.03.2008
Foto ©:

Yacouba a prezentat anul trecut la Paris sub forma concept, Bestiale, o conversie a lui MV Agusta Brutale. Iata versiunea finala a lui MV Agusta Bestiale!

Designul edge este creat de Yacouba Galle si Laurent Dupas si nu este foarte departe de conceptul initial. Farul si evacuarea sunt diferite (din motive de omologare), iar carenajul, rezervorul si codita au ramas la fel. Motocicleta ne trimite usor cu gandul la KTM Duke.

Modelul va fi disponibil in aceasta vara, sub forma de kit, din cauza ca o punere in productie ar fi durat prea mult. Daca ai pus deja ochii pe acest kit spectaculos, grabeste-te pentru ca doar 50 de bucati vor fi produse la pretul de 5500 Euro.

Prezentare PDF a conceptului Bestiale

Bookmark and Share
6700 cu tva by Nick on 28.06.2010
este fain rau, dar nu stiu daca as da banii astia pe el. http://www.vesuvioracing.com/BESTIALE-Kit-for-Brutale-2218.html Cat poate fi shippingul pana in romania la kitul asta?
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.