Cauta in stiri

RSS Feed

noutati

Moto Morini lanseaza noul Avio si 1200 Sport

Paul Lozba | 13.03.2008
Foto ©:

Compania Italiana a dezvaluit detaliile celor doua motociclete echipate cu motoare V2 de 1200, avand ca tinta motociclistii noi cat si fanii retro.

Primul, Avio, este o versiune a puternicului Corsaro, avand un motor V2 de 1.187cc si 120 de cai la 8500 rpm,  cu 20 de cai mai putin decat Corsaro, si un cuplu de 102 Nm la 6700 rpm. Modificarile aduse motorului sunt menite sa optimizeze cuplul la turatii joase si sa faca curba de putere mai liniara.

Avio e bazat in mare pe Corsaro si are 2 versiuni cromatice cu cadrul tip zabrele finisat in albastru combinat cu gri metalizat pentru restul elementelor respectiv rosu cu negru. Frana fata e asigurata de etriere cu 4 pistonase si discuri de 320mm.

Modelul 1200 Sport, o versiune mai retro a lui Corsaro, are acelasi motor detunat de pe Avio, o toba in stil scrambler o schema cromatica bicolora si un singur loc. Variantele de culoare sunt portocaliu/albastru si  un verde/galben britanic. Specificatiile mai includ minicarenaj pentru far, bascula hydroformed, furca Marzocchi upside-down de 50mm, amortizor spate Paioli si frane Brembo cu discuri de 320mm.

Mai multe detalii aici

Pretul ambelor versiuni va fi in jurul valorii de 11.000 Euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.