Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

Noul KTM RC8 R McWilliams Replica

10.08.2009
Foto ©: KTM

KTM va sustine oficial pana la sfarsitul actualului sezon competitional o a treia motocicleta in Campionatul German IDM de Superbike, pe care urmeaza sa ia startul la Assen veteranul pilot irlandez Jeremy McWilliams.

Pentru a marca o colaborare ce se anunta a fi de succes, producatorul austriac va lansa in aceasta toamna modelul RC8 R McWilliams Replica intr-o editie limitata la numai 100 de exemplare.

Motocicleta va fi oferita fanilor marcii spre vanzare cu un Club Race Kit ce contribuie esential la cei 180 de cai putere disponibili. Acesta este compus in principal dintr-un set de axe cu came modificate si un sistem de evacuare ultra-performant Akrapovic EVO4.

Designul elegant imita la perfectie modelul ce va fi utilizat de McWilliams in ultimele doua etape ale Campionatului German IDM de Superbike 2009, producatorul austriac dezvoltand intens modelul RC8 R pentru a putea lua in considerare o eventuala implicare in World Superbike.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.