Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

Openroad, un maxienduro Ducati?

25.03.2008
Foto ©: Oberdan Bezzi

Openroad ar putea fi numele unui viitor model maxienduro de la Ducati. Revenirea la moda a modelelor enduro si maxienduro, sucesul lui BMW R1200GS, vanzarile neasteptate ale modelelor F800 GS, Transalp si intrarea unor noi jucatori precum Moto Guzzi Stelvio 1200, sunt toti factori care ar putea determina si intrarea Ducati intr-un segment din ce in ce mai popular.

Ilustratia este realizata de Oberdan Bezzi, la cererea Info Motori, designer si pasionat de motociclete.Openroad pare mai sportiva, decat concurenta, mai dinamica, mai comoda, mai supla, caracterizata de cadru grila si un design cu personalitate puternica. Ne intrebam insa unde este scutul motor, atat de necesar unui astfel de model.

Speculatiile siteului Info Motori, care a publicat aceasta schita, scurteaza distanta dintre Multistrada si visul de-a vedea o motocicleta enduro, un concurent serios pentru R1200 GS, a firmei din Borgo Panigale. Zvonurile spun ca acest concept ar putea fi prezentat la urmatorul salon moto de la Milano, EICMA, din noimebrie 2008

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.