Cauta in stiri

RSS Feed

prezentari

Piaggio Carnaby 2008

02.04.2008
Foto ©:

Modelul Carnaby este scuterul cu roti de dimensiune mare de la Piaggio. Reintarind traditia Piaggio in acest important segment de piata, Carnaby se situeaza intre compactul Liberty si tourerul Beverly.

Modelele 2008 Carnaby 125 si 200 sunt disponibile intr-o noua gama de culori si incorporeaza o multitudine de imbunatatiri ale design-ului pentru o mai buna functionalitate si eleganta.

Carnaby 2008 redefineste conceptul de performanta combinand un motor generos cu eleganta, functionalitatea, siguranta si performanta.

Piaggio Carnaby impresioneaza din prima prin aspectul ireprosabil si sentimentul de confort oferit de saua generoasa acoperita de un material anti alunecare si platforma plata pentru picioare perfect construita pentru deplasarea in oras. Saua situata la o inaltime de doar 790 mm este un element cheie in ergonomia modelului Carnaby, completata de un ghidon generos cu logo-ul modelului incorporat si un parbriz ce sporeste aerodinamica.Specificatii tehnice: Carnaby beneficiaza de doua motorizari de ultima generatie, 125 cc si 200 cc compatibile cu normele de emisii Euro 3. Ambele motoare sunt asemenatoare ca si structura : 4 timpi, 4 valve, racite cu lichid diferenta constand in faptul ca cel de 125 dezvolta 15 CP iar cel de 200 produce 21 CP. Puterea generoasa este foarte bine intrebuintata in orice regim de viteza pentru a garanta o utilizare placuta si un consum de carburant extrem de scazut.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.