Cauta in stiri

RSS Feed

prototipuri

Visul unui fan - motocicleta Ferrari

Paul Lozba | 29.03.2008
Foto ©:

Un fan Ferrari dar si pasionat moto si-a imaginat cum ar fi o motocicleta construita de renumitul producator italian. Inspirat de exclusivistul dar si foarte performantul Ferrari FXX, rezultatul este un model la scara 1:12, creat cu o atentie aproape fanatica asupra detaliului.

Bazat pe un kit de Yamaha M1  de la Tamiya, companie japoneza producatoare de modele la scara mica, aproape fiecare piesa a fost modificata sau recreata de la zero. Saua este din piele si are logo Ferrari embosat, cadrul si bascula sunt din fibra de carbon, carenele  finisate in rosu cu alb , in stilul FXX, iar sub rezervor se afla motorul lucrat la un nivel incredibil de detaliu. Ne-am fi asteptat la un model de motor in V insa creatorul si-a imaginat un 4 in linie ferrari (defapt motorul machetei originale M1?).

Rezultatul este foarte spectaculos si probabil ii face pe multi sa isi doreasca ca Ferrari sa se apuce de construit motociclete.

Via | Scale Auto Forum

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.