Cauta in stiri

RSS Feed

custom

Ace Cafe Racer - Little Miss Dynamite

28.06.2008
Foto ©: Stonebridge Motor Company

Dupa stirea publicata la inceputul acestei saptamani, conform careia Ace Cafe din Londra va incepe sa produca motociclete, revenim cu detalii si poze. Cafe Racer-ul poarta denumirea comerciala de Little Miss Dynamite si se doreste a fi o motocicleta minimalista, practica dar nu in ultimul rand aspectuoasa pastrand influente old-school. In urma unui dyno test, motorul S&S v-twin de 1640cc dezvolta 135cp si 142Nm la 75% din acceleratie si 5000rpm. Se asteapta ca pana la inceperea productiei sa se obtina rezultate si mai bune.

Alte specificatii tehnice care vi le putem prezenta sunt: jenti spitate pe 18" incaltate cu anvelope de 120 pe fata si 160 spate, suspensii Ohlins iar cadrul Featherbed ‘Super’ Wideline este proiectat chiar de Stonebridge Motor Company. Motorul S&S v-twin este echipat cu o cutie de viteze Baker XL in 6 trepte. Daca se va dovedi a fi un succes, Stonebridge Motor Company va propune in viitor si alte modele pe piata.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.