Cauta in stiri

RSS Feed

custom

Ace Cafe va construi un cafe racer

23.06.2008
Foto ©: Stonebridge Motor Company

Pentru a sarbatori 70 de ani de la inaugurare, faimosul loc de pelerinaj a motociclistilor din Londra, Ace Cafe, a anuntat ca va incepe sa produca motociclete. Purtand numele de Ace Cafe Racer, primul prototip va participa la concursul de custom din aceasta luna organizat de S&S Cycle cu ocazia aniversarii a 50 de ani. O productie limitata a modelului va avea loc dupa acest eveniment.

Cafe racer-ul va fi echipat cu un motor S&S v-twin de 1640cc si este rezultatul imaginatiei lui Mark Wilsmore, patronul Ace Cafe, care si-a dorit intotdeauna sa aiba propria gama de motociclete. El s-a asociat cu binecunoscutul constructor englez de motociclete custom Nick Gale si investitorul George Tsuchnikas punand bazele Stonebridge Motor Company.

Motocicleta in sine a fost inspirata din custom-ul unui Harley Davidson realizat de Lance Weil ce a stat, sub forma unui poster, timp de 20 de ani pe peretele bucatariei lui Mark Wilsmore. Ace Cafe Racer se asteapta a fi produs in 100 de exemplare care vor fi disponibile la vanzare in Europa, Japonia si America spre finele anului 2008. Daca se va dovedi a fi un succes, Stonebridge Motor Company va propune in viitor si alte modele pe piata.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.