Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

AD Koncept prezinta Kawasaki ZX-10R Stewart

Paul Lozba | 11.01.2009
Foto ©: AD Koncept

Acest Kawasaki ZX-10R Stewart este una din ultimele creatii semnate de compania franceza AD Koncept, specializata in tuning-ul moto.

James “Bubba” Stewart este o legenda a motocross-ului, un pilot american profesionist recunoscut ca fiind un adevarat Tiger Woods al supercross-ului, acesta fiind primul motociclist de culoare care a ajuns la cele mai inalte nivele de performanta in acest sport.

Motocicleta celor de la AD Koncept este o replica a celei oferite in 2006 de Two Brothers Racing lui James Stewart, un Kawasaki 636 Ninja placat cu aur, ca un adevarat trofeu in cinstea realizarilor sale.

In afara de vopseaua speciala a carenelor realizata de AD Koncept modelul ZX-10R 2008 a primit si multe piese aftermarket: evacuare Leo Vince SBK, capac monopost Kawasaki, amortizor de directie Ohlins, rezervoare lichid de frana Rizoma, mansoane, crashpads, manete si capace oglinzi de la Rizoma. Modificarile aduse au o valoare de 3824 euro, cea mai costisitoare fiind si de aceasta data vopsirea.

AD Koncept

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.