Cauta in stiri

RSS Feed

Un cruiser futuristic de la firma slovena Akrapovic.

Akrapovic a dezvaluit conceptul Full Moon!

Ciprian | 11.12.2014
Foto ©:

Producatorul sloven de evacuari Akrapovic a dezvaluit un concept de motocicleta cruiser care poarta numele de Full Moon.

Motocicleta a fost expusa anul acesta la Salonul de Motociclete Custom - Bad Salzuflen, fiind o colaborare intre Akrapovic si producatorul de motociclete custom Dreamachine Motorcycles.

Motocicleta este fabricata aproape in intregime din metal si are o motorizare V2 de 1524 cmc S&S Knucklehead. Conceptul Full Moon detine o roata fata de 30 inch fabricata din aluminiu si carbon. Pe aceasta este fixat un disc de frana cu o marime considerabila, fata de discurile normale de motociclete.

Doua evacuari Akrapovic sunt amplasate jos, sub codita in forma de lacrima, dandu-i un aspect atractiv, impreuna cu un sistem hidraulic de coborare ce permite motocicletei sa isi micsoreze garda la sol pentru a nu avea nevoie de cric pentru sprijin.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.