Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Aparitie surpriza BMW S 1000 RR la Jerez

05.05.2009
Foto ©: Solo Moto

Versiunea de strada a noului BMW S 1000 RR va fi lansata oficial weekendul viitor in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc in data de 9 mai, odata cu etapa Campionatului Mondial de Superbike de la Monza.

Compania germana a oferit celor aflati acum doua zile la Jerez o prima ocazie sa admire pe viu proaspatul model, acesta fiind utilizat ca safety bike in recent incheiata etapa spaniola MotoGP.

BMW S 1000 RR va dispune de unul dintre cele mai compacte motoare cu patru cilindri in linie din clasa sa, si este data aproape sigura cifra de 182 de cai putere la roata. Compania germana mizeaza si pe o greutate la gol de 189 de kilograme in incercarea sa de a infrunta rivalele japoneze .

Noul model va beneficia de ABS reglabil pe patru niveluri alaturi de un sistem de control al tractiunii DTS (Dynamic Traction Control) derivat din cursele de Superbike.

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.