Cauta in stiri

RSS Feed

specificatii tehnice

Aprilia a dezvaluit detaliile noului SMV 750 Dorsoduro

21.04.2008
Foto ©: Aprilia

Prezent si la Salonul Moto si Accesorii 2008, Aprilia a dezvaluit publicului detaliile noului SMV 750 Dorsoduro, prezentat intial la Eicma Milan anul trecut, cat si primele fotografii oficiale ale modelului de serie.

Compania are obiective serioase de a domina segmentul supermoto si arunca Dorsoduro, un jucator foarte capabil, pe o piata unde activeaza deja cu succes concurenti importanti precum Ducati Hypermotard si KTM 950 Supermoto.

Usoara, puternica si cu un raport pret calitate foarte bun, Dorsoduro a fost facuta pentru a satisface chiar si cei mai experimentati motociclisti ce se afla in cautarea motocicletei perfecte.

Motocicleta foloseste acelasi V2 de 95 de cai de pe Aprilia Shiver 750 pus pe un cadru grila, are cursa suspensiei fata/spate de 160mm si o greutate la gol de 186 kg.

Aprilia SMV 750 Dorsoduro este un combinatie atractiva de agilitate, performanta sportiva, design italian si calitate a constructiei si beneficiaza de vasta experienta in cursele supermoto a companiei italiene. Motocicleta va fi pe piata incepand cu luna mai 2008 la un pret de 8.849 Euro .

Specificatii tehnice complete gasiti aici.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.