Cauta in stiri

RSS Feed

noutati Intermot

Aprilia lanseaza Shiver 750 GT

06.10.2008
Foto ©: Aprilia

Aprilia a lansat astazi noul Shiver 750 GT, versiunea semicarenata a naked-ului Shiver 750, in expansiunea continua a companiei catre noi segmente de piata si acapararea a cat mai multe procente.

Astfel noua motocicleta a primit o semicarena cu un design modern foarte reusit, integrata perfect in rezervor, care impreuna cu un mini bugspoiler completeaza perfect linia sport a modelului. In plus, noul GT are un sistem de selectare a puterii motorului, similar cu cel de la Suzuki, cu 3 moduri de functionare: Sport, cu putere si cuplu maxim, Tour si Rain, ce reduce cuplul 25%. Adoptarea noului sistem face motocicleta potrivita si pentru incepatori sau pentru cei ce se tem atunci cand trec la o motocicleta de cilindree mai mare.

Aprilia nu a dezvaluit inca specificatiile tehnice complete pentru Shiver 750 GT, insa stim ca are acelasi motor V2 de 95cp si 81Nm in timp ce masa proprie va fi cu cateva kilograme mai mare decat cea de 189kg a versiunii necarenate. Modelul va avea pe lista de optionale si noul sistem ABS, ce are unitatea centrala in fata motorului, ascuns in bugspoiler, intrucat nu a mai fost loc in interiorul motocicletei.

Via | Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.