Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Aprilia prezinta conceptul Mana X

Paul Lozba | 06.11.2008
Foto ©: Motoflash

La standul Aprilia de la EICMA, am putut admira pe langa superbike-ul Aprilia RSV 4, un concept interesant denumit Mana X, inspirat de stilul motocicletelor flat-track.

Mana X este un proiect bazat pe modelul semi-automatic Mana 850 de la care s-a preluat motorul V2 de 839cc si 76cp si are cadrul grila din otel tubular, evacuarea finala plasata sub motor iar saua mare este plata in stilul motocross si acopera rezervorul. Motocicleta are un look unic compact, dat de profilul coborat si de ansamblul sa-motor-cadru ce formeaza un tot unitar. Anvelopele cu talon mare ii dau un plus de masivitate iar farul integrat in jugurile furcii reprezinta un element original.

Ca si Husqvarna SMQ, conceptul este greu de incadrat intr-o clasa anume de motociclete. In acest moment nu exista mai multe detalii legate de productia unui eventual model de serie insa vom reveni cu mai multe amanunte odata ce vor aparea.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.