Cauta in stiri

RSS Feed

noutati Intermot

Aprilia Shiver 750, Mana 850 si Dorsoduro disponibile cu ABS

07.10.2008
Foto ©: Aprilia

Din cadrul noutatilor Aprilia pentru salonul Intermot de la Koln fac parte si imbunatatirile aduse modelelor Aprilia Shiver 750, Mana 850 si Dorsoduro 750, disponibile acum cu sistemul ABS.

Ca si in cazul Shiver 750 GT, la Shiver 750 si Dorsoduro, unitatea centrala a sistemului ABS nu a mai putut fi ascunsa in interiorul motocicletei astfel incat a fost plasata in fata blocului motor, sub un bugspoiler de plastic ce se integreaza perfect in design-ul modelelor. O alta solutie luata initial in calcul de cei de la Aprilia era micsorarea cu cativa litri a rezervoarelor.

La Mana 850, unitatea ABS a fost instalata in rezervorul fals, fiind astfel sacrificat spatiul de depozitare, in care incapea o casca. La salonul EICMA de la Milan, Aprilia va lansa versiunea carenata Mana 850 GT, ce va avea insa o carena mai mare decat cea a modelului Shiver 750 GT.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.