Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Aprilia SXV 4.5 RoadRacer Concept

16.10.2008
Foto ©: RSD

Aprilia l-a imputernicit pe Roland Sands sa construiasca un prototip denumit RoadRacer, bazat pe modelul supermoto SXV 4.5. Piaggio, compania ce detine Aprilia in prezent, a prezentat acest concept la inceputul lunii in cadrul unei intalniri cu dealerii pentru a observa si analiza un posibil interes ce ar justifica intrarea racer-ului in productie.

Cel mai interesant aspect in legatura cu RoadRacer este ca are schimbate foarte putine componente majore, insemnand ca productia sa ar necesita un efort de R&D scazut, aducand prototipul cu un pas mai aproape de showroom-urile dealerilor.

Pentru a transforma un supermoto intr-un RoadRacer, au fost efectuate urmatoarele modificari: carenaj SuperSingle, rezervor si codita marca RSD, furca fata upside-down mai scurta RaceTech, cauciucuri slick pe jante standard, sistem de evacuare custom si semi-ghidoane.

Am putea spune ca rezervorul si carenajul arata un pic ciudat fata de cadru sau ca jantele spitate nu se potrivesc cu bascula moderna in forma de diamant, dar toata ideea acestei motociclete este chiar natura sa nefinisata si gata de drum. RoadRacer este un exemplu perfect a ceea ce puteti realiza dumneavoastra in garajul propriu fara a mai astepta ca Aprilia sa investeasca milioane de euro in dezvoltarea unui model nou.

Cererea pentru o motocicleta sport echipata cu motorul v-twin Aprilia de 450 sau 550 cmc a fost din ce in ce mai mare inca de la introducerea sa pe piata. Vom reveni asupra acestui subiect odata ce vom avea mai multe detalii.

Via | Hell For Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.