Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Aprilia Tuono V4 si RSV4 R spionate

23.07.2009
Foto ©: Edoardo Margiotta

Se pare ca Aprilia Tuono V4 si RSV 4 R sunt foarte aproape de lansare. Ambele modele au fost zarite in timpul unor teste desfasurate pe circuitul Mugello din Italia.

Desi nici una dintre motociclete nu este revolutionara, ambele fiind bazate pe Aprilia RSV 4 Factory, aceste imagini dezvaluie cateva detalii esentiale.

Modelul RSV 4 R va calca pe urmele lui RSV 1000 R, in sensul ca va avea dotari mai ieftine decat versiunea Factory pentru a deveni mai accesibil. Avand in vedere ca RSV 4 Factory costa acum in jur de 18.000 de euro, ne putem astepta ca R-ul sa concureze direct cu BMW S 1000 RR 2010.

Pentru a reduce costurile italienii au ales suspensii Showa in loc de Ohlins, jante mai putin exotice si au trebuit sa renunte la anumite elemente din fibra de carbon, insa au reusit sa pastreze etrierele Brembo monobloc.

Aprilia Tuono V4 continua traditia modelelor naked ale fabricii din Noale, adica dat jos carene si montat ghidon drept alaturi de un far dubios.

Avand in vedere ca anul acesta Salonul Moto de la Paris s-a anulat iar urmatoarea editie a Intermot din Germania este programata in 2010, fabricii italiene Aprilia nu-i ramane decat o singura optiune pentru a prezenta cele doua modele: EICMA 2009.

Via I OmniMoto

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.