Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Aprilia va lansa un supersport mijlociu

10.07.2009
Foto ©: Aprilia

Grupul Piaggio si-a facut recent public planul de dezvoltare pentru perioada 2009-2012. Poate cea mai interesanta parte din acest plan este cea care mentioneaza dezvoltarea unui viitor model sport de cilindree medie pentru piata americana.

In privinta motocicletelor, Grupul intentioneaza sa dezvolte mai multe branduri, luand in considerare si introducerea unor modele sport cu motoare de cilindree medie.”

Declaratia lasa loc multor speculatii cu privire la configuratia si cilindreea motoarelor. Avand in vedere ca Aprilia este brandul sportiv al grupului Piaggio, dar si faptul ca este prezent in World Superbike, cea mai fireasca miscare ar fi aparitia unui supersport Aprilia.

Daca italienii vor folosi un V2 de 750cmc, derivat din cel de pe Shiver 750, sau un V4 de 600cmc derivat din cel de pe superbike-ul RSV 4, ramane de vazut, insa trebuie sa ne asteptam la o motocicleta compatibila cu clasa Supersport din WSBK. Un supersport V4 ar fi cu siguranta o prezenta foarte atractiva, intr-un segment dominat de ani de zile de modelele japoneze cu motoare cu 4 cilindri in linie.

Piaggio via MC24

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.