Cauta in stiri

RSS Feed

tehnologii

Bad Dog Cycles V-Twin de 3500 cmc

22.06.2009
Foto ©: Bad Dog Cycles

In timp ce interesul pentru motocicletele electrice a crescut simtitor anul acesta, compania americana Bad Dog Cycles lucreaza in prezent la un monstruos motor de 3.500 cmc, cu doi cilindri in V, alimentat prin injectie de benzina.

Bill Price, fondatorul companiei Bad Dog Cycles, a declarat: "Nu sunt prea multumit de prima versiune a cadrului si voi aduce cateva imbunatatiri acolo. Prioritatea noastra va fi pentru o vreme motorul in sine."

"Motorul are cateva caracteristici care desi nu sunt revolutionare, nimeni nu le-a incorporat impreuna intr-un v-twin de mari dimensiuni."

In ciuda cilindreei imense si a pistoanelor late de 6 inch, motorul dezvoltat de Bad Dog Cycles este racit cu aer si dispune de trei supape, respectiv doua axe cu came pe fiecare cilindru (DOHC).

"Cand am inceput acest proiect de motor am dorit sa gasesc o nisa care nu era prea aglomerata cu alte design-uri de motoare."

"A face ca design-ul cu alezaj mare sa fie fiabil este de asemenea o provocare interesanta si ma va tine cu siguranta ocupat!"

Via I MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.