Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Benelli prezinta BX 505

14.11.2008
Foto ©: Motoblog

Pe langa noul Tre-K 899 am putut observa la standul Benelli, din cadrul ultimului salon EICMA din Milano, si modelul BX 505 nascut din ideea de a participa la urmatorul Campionat European de Enduro la Clasa E3.

Benelli BX 505 este propulsat de un motor monocilindric de 505 cmc, cu supape fabricate din titan, cei 60 de cai putere fiind suficienti pentru a-l face competitiv in teren accidentat.

Structura unica a cadrului denumita EFA, alcatuita dintr-un corp principal din aluminiu si o componenta de rigidizare din carbon amplasata in partea frontala, a fost brevetata de companie.

Noul enduro Benelli este echipat cu o furca fata de tip upside-down cu jambe de 50 mm care ofera o cursa de 290 mm, in timp ce amortizorul spate marca Sachs este capabil de o cursa de 315 mm. Discurile valurite de 260 mm pe fata si 220 mm spate sunt actionate de etriere Brembo. Masa totala la gol a noului Benelli BX 505 este de 110 kg.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.