Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Benelli va lansa Tre-K 899

01.11.2008
Foto ©: Benelli

Dupa ce a lansat naked-ul TNT 899 in noiembrie anul trecut, Benelli v-a prezenta modelul Tre-K 899 in cadrul salonul international de motociclete EICMA din Milano, incadrandu-se intr-un segment de piata din ce in ce mai cautat.

Benelli Tre-K 899 foloseste acelasi motor DOHC, 12 valve, cu trei cilindri in linie de 899cc, racit cu lichid, al versiunii naked. Desi compania nu a facut inca publica fisa tehnica a noului model, ne asteptam ca motorul sa fie mai docil, livrarea puterii la roata mai liniara, in timp ce va pierde fata de puterea initiala pana spre 105 - 110 cp.

Cadrul este similar fratelui mai mare Tre-K 1130, cu elemente laterale din aluminiu fixate pe unitatea principala realizata din teava tubulara de otel. Noul model mai dispune de o furca fata USD, sistem de franare Brembo, bascula din otel si evacuare finala sub sa.

Benelli Tre-K 899 imprumuta elemente de design de la modelele TNT si Tornado, incadrandu-se perfect in segmentul sportiv multistrada. Noul model va putea fi achizitionat incepand cu luna martie a anului viitor la un pret de 9.990 de euro.

Via | Motoblog

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.