Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Beta Rev 4T 300 Racing - editie racing trial la superlativ

11.06.2008
Foto ©: Betamotor

Una dintre cele renumite motociclete trial din lume, Beta Rev 4T, a fost accesorizata cu cele mai bune componente aftermarket, rezultatul fiind Rev 4T Racing Edition. Costa in plus numai 1000 de euro fata de versiunea standard si ofera minunatul motor de 300cc plus o multitudine de imbunatatiri.

La o prima vedere se pot observa avantajele acestei editii speciale Rev 4T Racing, incepand cu motorul in patru timpi imbunatatit, atat in puterea livrata la roata in turatii joase si ridicate cat si in senzatia utilizarii sale.

Pistoane si cilindri noi, axe cu came si valve din titan, esapamente imbunatatite si filtre sport confera acestei motociclete un potential racing si performante sporite cu 15%. Aceasta versiune are elemente de carbon peste tot: aparatoarea discului de frana fata, masca farului si protectia rezervorului, toate contin acest material. Tot acest pachet impreuna cu un design racing deosebit costa 7,950 euro. Pentru mai multe detalii despre aceasta motocicleta trial vizitati site-ul Beta.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.