Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

Big Bear Choppers GTX-F, un alt fel de custom tourer

24.07.2009
Foto ©: Motorcycle USA

Intr-o lume a motocicletelor custom unde este din ce in ce mai dificil sa iesi in evidenta si sa-ti faci un nume bazat pe un stil propriu, cei de la Big Bear Choppers au reusit din nou sa fie in centrul atentiei printr-o motocicleta care nu sparge tiparele imaginatiei sau ale tehnicii, insa este pur si simplu diferita.

GTX-F este cel mai nou model al companiei americane Big Bear Choppers, care a reusit sa starneasca numeroase pareri pozitive din partea pasionatilor, in ciuda unui design atipic pentru o motocicleta din categoria custom bagger. 

Bryan Harley de la Motorcycle USA a fost printre primii care au testat motocicleta in valoare de 41,000 de dolari, aratandu-se la final placut impresionat de acest model. “Din punctul de vedere al performantelor motocicleta se piloteaza excelent. Este bine echilibrata tinand cont de lungimea ei si este capabila sa se incline la unghiuri pe care nu le-am mai atins inainte pe un custom de fabrica fara sa polizez asfaltul cu vreo piesa a motocicletei. Modelul GTX-F contine toate piesele potrivite din puzzle insa autonomia, lipsa unui spatiu pentru bagaje si confortul seii, il impiedica sa fie un tourer adevarat. Pentru persoanele scunde sau pentru cei care doresc sa fie in centrul atentiei la intalnirile locale ale motociclistilor, GTX-F este ideal.

Citi impresiile complete ale lui Bryan aici.

Motorcycle USA | via Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.