Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

Big Dog Motorcycles aniverseaza 15 ani si 25.000 de motociclete produse

11.12.2008
Foto ©: Big Dog Motorcycles

Big Dog Motorcycles este cel mai mare producator de motociclete custom din lume. Compania aniverseaza anul acesta 15 ani de cand si-a inceput activitatea dar si depasirea pragului de 25.000 de motociclete fabricate.

Aniversam cu mare mandrie aceasta realizare remarcabila pentru Big Dog Motorcycles, o companie renumita pentru performanta si stil,” a declarat Sheldon Coleman, fondatorul companiei si CEO. “Asteptam cu nerabdare alte momente importante, continuand sa satisfacem nevoile motociclistilor pasionati care au ales Big Dog pentru produsele sale de o performanta neintrecuta.”

Big Dog Motorcycles si-a inceput activitatea in 1994 intr-un garaj din Wichita, Kansas. De atunci, compania a crescut, desfasurandu-se in prezent pe o suprafata de 14.000 mp si comercializandu-si produsele printr-o retea nationala de 100 de dealeri.

Gama de modele 2009 include sapte motociclete, impartite in 3 clase: pro-street, chopper-style si touring. Din aceasta gama, Wolf si Coyote sunt doua modele complet noi. Fiecare motocicleta este proiectata, asamblata si vopsita manual in fabrica din Wichita. Compania are in plan extinderea retelei de dealeri in Canada pana la sfarsitul anului dar si in alte tari pana la sfarsitul lui 2009.

Pentru a sarbatori momentul important din istoria companiei, Big Dog Motorcycles a construit o motocicleta aniversara, un model Wolf 2009 vopsit de mana in culorile steagului american si avand o emblema cu numarul 25.000 pe rezervor.

Mai multe informatii legate de motocicletele si accesoriile comercializate gasiti pe site-ul www.bigdogmotorcycles.com.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.