Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

Big Dog Motorcycles Chopper 2010

01.03.2010
Foto ©: Big Dog Motorcycles

Big Dog Motorcycles, cel mai mare producator de motociclete custom din lume, a lansat recent la Indianapolis Dealer Expo cel mai accesibil model din gama sa, Chopper 2010.

Prin noul Big Dog Chopper, producatorul din Wichita, Kansas - SUA, se intoarce la inceputurile sale, construind un chopper care aminteste de motocicletele datorita carora compania si-a castigat reputatia. Noul model va avea un pret in jurul valorii de 21.000 de dolari si este programat pentru a intra in productie in luna mai 2010.
 
Big Dog Chopper 2010 va fi propulsat de un motor V2 S&S de 1.800cmc, cuplat la o transmisie Baker cu 6 trepte. Dupa traditia americanior, motocicleta va avea o furca lunga cu un unghi de inclinare de 42 de grade si o roata spate incaltata cu o anvelopa de 250mm. In plus, spatele va avea suspensie noua. Nu lipsesc comenzile avansate, farul si ghidonul cromat si jantele din aluminiu lustruit.

Conform celor de la Big Dog, chopperul este agil si foarte rapid, accelereaza de la 0 la 100 in 3,9 secunde si are un consum de numai 5,6 litri / 100km. Acesta va fi livrat din fabrica cu legendara vopsea Big Dog bike-show si o gama variata de modele de grafica custom.

Big Dog Motorcycles | via Motorcycle USA

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.