Cauta in stiri

RSS Feed

premieri

Big Dog Wolf - motocicleta anului 2009

12.02.2009
Foto ©: Big Dog Motorcycles

Big Dog Motorcycles, cel mai mare producator de motociclete custom din lume, a primit pentru noul lor model Wolf premiul "2009 V-Twin Bike of the Year" in cadrul celei de-a noua editii anuale a evenimentului V-Twin Expo, cel mai important de acest gen desfasurat intre 7 si 8 februarie in Cincinnati-SUA.

Paisano Publications, grupul media international ce detine printre altele revistele Easyriders si V-Twin, a oferit companiei americane pentru al doilea an consecutiv una dintre cele mai inalte distinctii din industria motocicletelor custom. Anul trecut Big Dog Motorcycles a castigat acelasi premiu cu impresionantul model Pitbull.

"Este o onoare sa primim acest important premiu de la editorii revistelor atat de renumite pe plan national." a declarat Sheldon Coleman, fondator si CEO al companiei, care a acceptat premiul. "Spune multe despre stilul unic al motocicletei alaturi de manevrabilitatea si confortul fara pereche."

"Reflecta in acelasi timp munca grea si devotamentul tuturor celor implicati in crearea acestui segment pro-street: vanzari, marketing, ingineri, dealeri si furnizori. Aptitudinile si eforturile lor nu s-au manifestat niciodata mai evident ca in cazul acestui nou cruiser incredibil." a continuat Coleman.

Via I Motorcycle USA

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.