Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Bimota prezinta DB7 Oronero

06.11.2008
Foto ©: Bimota

Bimota a prezentat in cadrul Salonului EICMA, o editie limitata a superbike-ului DB7 denumita de producator Oronero.

Cadrul si bascula motocicletei sunt aceleasi, doar ca acum sunt realizate din fibra de carbon. Aceastea impreuna cu arcul amortizorului spate din titan si discurile de frana mai usoare au contribuit la o greutate de numai 164 de kilograme la gol, cu 6 kg mai mica decat a modelului de baza.

Bimota DB7 Oronero foloseste acelasi motor v-twin de 1.099 cmc imprumutat de pe Ducati 1098, dar sistemul de evacuare din inox cu care este echipat ii ofera patru cai putere in plus, cei 164 cp si 164 kg rezultand un raport putere/greutate aproape magic.

Instrumentatia de bord GET, care practic este un computer de sine statator, monitorizeaza in permanenta performantele motorului, inclusiv timpii realizati pe pista, perioadele de service, dar si recunoaste cu ajutorul unui sistem GPS pe ce circuit este folosita motocicleta, oferind ulterior posibilitatea analizarii datelor.

Bimota DB7 Oronero va fi disponibila incepand cu sfarsitul lunii ianuarie a anului viitor la un pret de 40.000 de euro, potentialii clienti putand rezerva modelul inca de pe acum.

Tags: bimota, db7, oronero, eicma
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.