Cauta in stiri

RSS Feed

modele unice

Black Beauty de la Roland Sands Design

29.08.2009
Foto ©: AMD

Aceasta superba creatie de la Roland Sands Design, denumita sugestiv "Black Beauty”, a castigat locul doi la editia de anul acesta a Campionatului Mondial de Custom Bike Building AMD la clasa motocicletelor Harley-Davidson modificate.

Roland Sands a construit pe baza unui Harley-Davidson Softail din 2003 ceea ce considera ca poate face orice pasionat de custom in garajul propriu, majoritatea pieselor necesare putand fi achizitionate din comert.

In afara de modificarile aduse cadrului, restul componentelor se regasesc in catalogul Roland Sands (rezervor de combustibil, rezervor de ulei, prinderi motor, stop spate, scarite, sistem de evacuare), in cel de la Kuryakyn (cilindri, chiulase, pistoane, supape, axe cu came), respectiv de la Performance Machine (distributie primara, frane, comenzi, jante Assault de 21 si 18 inch).

Pentru o functionalitate perfecta, Roland Sands Design a prevazut modelul "Black Beauty” cu un monoamortizor progresiv pe spate si o furca fata de Suzuki GSX-R!

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.