Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

BMW anunta G 450 X 2010

02.10.2009
Foto ©: BMW Motorrad

Producatorul german BMW a pregatit o serie de imbunatatiri pentru deja consacratul G 450 X, intentionand sa lanseze oficial modelul 2010  in cursul acestei luni.

Unitatea de control electronica (ECU) are o noua harta care micsoreaza puterea franei de motor si consumul de carburant, contribuind in acelasi timp si la imbunatatirea acceleratiei.

BMW G 450 X 2010 va putea fi achizitionat optional cu un sistem de evacuare racing, mai usor cu un kilogram fata de cel standard si legal doar in off-road, aducand motocicleta la o greutate de 110 kg la gol.

Cadrul a suferit si el mici modificari, unghiul furcii fata fiind usor micsorat pentru a obtine o mai buna manevrabilitate. Sistemul de suspensie a fost optimizat pentru un raspuns mai prompt si o amortizare superioara.

Saua a fost complet reproiectata si ofera acum o suprafata mai mare de suport ceea ce imbunatateste simtitor confortul. Pentru a omagia succesul avut in competitii de echipa BMW Motorrad Motorsport, jambele furcii fata ale noului G 450 X au fost finisate in auriu.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.