Cauta in stiri

RSS Feed

modificari

BMW coboara inaltimea la sa

11.08.2008
Foto ©: BMW

Potrivit programului de cercetare a companiei germane BMW, multi clienti ar prefera o inaltime a seii mai joasa, dar nu sunt dispusi sa faca compromisuri in ceea ce priveste alegerea modelului.

"Reactiile clientilor de sex feminin, incepatori si a celor de mica inaltime au confirmat ca manevrarea unei motociclete poate fi dificila la viteze mici, mai ales cand acestea au o inaltime a seii mai mare."

BMW ofera acum posibilitatea comandarii unor motociclete cu suspensie coborata, ce ar asigura clientilor o inaltime a seii mai joasa. BMW avea deja in oferta o optiune de coborare din fabrica pentru majoritatea modelelor, dar multi motociclisti doresc ca inaltimea seii sa fie si mai joasa. Compania spera ca noul sistem de suspensie coborata sa satisfaca nevoile clientilor in cauza.

Optiunea este acum disponibila pe modelele F 800 S, F 800 ST, R 1200 R, R 1200 RT, F 650 GS si R 1200 GS. BMW declara ca motocicletele cu suspensie coborata ofera o inaltime a seii mai joasa, dar modificarile prin care s-a reusit acest lucru difera de la model la model. Daca doriti sa beneficiati de noua oferta a companiei germane va trebui sa scoateti din buzunar 133 de euro in plus fata de pretul modelului standard.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.