Cauta in stiri

RSS Feed

ipoteze

BMW F800 Supermoto

23.04.2008
Foto ©: Oberdan Bezzi

BMW F800SM: Cine nu si-ar dori o motocicleta distractiva dar in acelasi timp practica? Excelenta pe curbe dar convenabila pentru a calatori in doi? Usor de strecurat prin traficul urban cat si potrivit pentru calatorii confortabile pe autostrada? Pentru toti acestia ce doresc o motocicleta ideala in orice situatie, a fost creat F800GS.

F800 GS a luat nastere, ca un nou membru in familia ce mosteneste motorul F800 si s-a bucurat de aprecieri pozitive inca de la inceput; punctele sale forte au determinat expertii sa creada ca acesta poate constitui o baza excelenta in dezvoltarea unui supermoto.

Ce puteti vedea este o creatie Oberdan Bezzi care, dupa Openroad Ducati si Moto Morini Tracker, a trasat liniile acestui supermoto, ce ar putea intra in productie in viitorul apropiat. Acesta ar butea beneficia de jante pe 17”, un ampatament mai scurt, inaltimea seii usor micsorata fata de modelul GS, si o inclidatie a furcii fata modificata pentru noul scop. La o prima vedere, din punct de vedere estetic, design-ul poate fi asociat usor cu practicabilitatea si pragmatismul specific BMW.

Suntem curiosi daca BMW va produce acest model, avand in vedere ca exista pe piata motociclete similare, incluzand mai multe modele Husqvarna, recent cumparata de compania bavareza.

Via | Infomotori

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.