Cauta in stiri

RSS Feed

tuning

BMW K 1200 R in editia AC Schnitzer

02.09.2008
Foto ©: AC Schnitzer

Dupa ce v-am prezentat viziunea AC Schnitzer  asupra modelelor BMW K 1200 R Sport, R 1200 S si F 800 GS Supermoto, iata o noua creatie a renumitului tuner german, ce si-a concentrat atentia si asupra modelului K 1200 R.  

Daca la modelul  K 1200 R Sport am vazut un tuning vizual destul de discret cu totul altfel se prezinta K 1200 R AC Schnitzer. Din start se remarca combinatia aprinsa de portocaliu cu galben. Farul are acum o noua carena iar codita a primit un capac monopost perfect integrat. Carena radiatorului a fost inlocuita de un bug spoiler imens care imbunatateste coeficientul aerodinamic.

Motocicleta a primit si o noua evacuare din titan, disponibila si cu dB killer, menita sa confere un sunet mai agresiv. Manevrabilitatea a fost imbunatatita, cei de la AC Schnitzer optand pentru un set de jante mai usoare cu 8 kg decat cele originale, o suspensie reglabila WP Powercup si un ghidon nou Superbike, toate facand virajele un deliciu pentru acest model.

Impresionantul naked bavarez purtator al titlului de cel mai puternic naked european, desi este o creatie cat se poate de originala, are acum o personalitate cu adevarat iesita din comun, datorila celor de la AC Schnitzer.

Pentru mai multe fotografii si detalii vizitati site-ul AC Schnitzer.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.