Cauta in stiri

RSS Feed

tuning

BMW K 1200 R Sport de AC Schnitzer

14.08.2008
Foto ©: AC Schnitzer

Noul BMW K 1200 R Sport este legatura dintre naked-ul K 1200 R si supersport-ul  K 1200 S. AC Schnitzer ofera o gama completa de accesorii care ii intareste caracterul sportiv.

In mod deosebit ies in evidenta jantele extra usoare AC S 1, care prin greutatea lor redusa la sub 8 kg asigura o performanta si manevrabilitate mai buna.

Aerodinamica intransigenta este intensificata de sistemul de evacuare AC Schnitzer omologat EC. Disponibil in aluminiu slefuit, titan si acum in otel inoxidabil de culoare neagra, esapamentul confera modelului K 1200 R Sport un sunet grav unic si o finisare sportiva.

Pentru a imbina confortul si performantele sportive, binecunoscutul tuner al marcii bavareze, a proiectat un nou tip de ghidon. Carena inferioara este de asemenea custom imbunatatind performantele motocicletei, lucru la care contribuie si noile brate extinse pentru oglinzi ce sunt disponibile nu numai pentru K 1200 R Sport ci pentru toate motocicletele BMW.

Protectia in cazul unei cazaturi este asigurata de crash pad-urile disponibile in doua tipuri de design. In timp ce crash pad-urile originale sunt din aluminiu, alternativa realizata  din nailon si aluminiu este echipata cu aparatori ce se pot inlocui usor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.