Cauta in stiri

RSS Feed

tuning

BMW K 1300 R preparat de AC Schnitzer

01.04.2009
Foto ©: AC Schnitzer

Avand deja la activ mai multe modele BMW preparate, renumitul tuner german AC Schnitzer tocmai a finalizat munca la noul K 1300 R, oferindu-i un aspect mult mai agresiv fara a neglija si performantele celebrului naked.

Natura sportiva a motocicletei a fost accentuata cu ajutorul unei noi mini-carene frontale si a unui capac monopost, spoilerul de motor complet nou proiectat oferind suficienta garda la sol pentru orice tip de setare a suspensiei.

Modelul preparat de tunerul german a primit un set de jante AC Schnitzer ACS 1, mai usoare cu 8 kg decat cele din fabrica, si o evacuare finala AC Schnitzer Stealth omologata pentru uzul stradal ce vine insa si cu db-killer detasabil.

Ghidonul a fost schimbat pentru o mai buna manevrabilitate iar manetele de ambreiaj si frana au fost realizate din aluminiu utilizat in industria aeronautica si ofera mai multe posibilitati de reglare.

Protectia in cazul unei cazaturi este asigurata de crash pad-urile AC Schnitzer fabricate din aluminiu simplu, sau dintr-o combinatie de nailon si aluminiu, acestea fiind disponibile pentru toate modelele noi de motociclete BMW.

AC Schnitzer

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.