Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

BMW K 1300 R si GT - primele fotografii oficiale

06.10.2008
Foto ©: BMW

Seria noutatilor germane pentru anul viitor continua cu primele fotografii oficiale ale noului BMW K 1300 R si K 1300 GT.

Modelul naked pastreaza in mod firesc suspensia fata Duolever si bascula monobrat cardanica iar motorul cu patru cilindri in linie dezvolta 173 cp. Motocicleta are o masa proprie de 217 kg si dispune de ABS.

Desi pretul nu a fost inca stabilit, K 1300 R va fi disponibil in toata reteaua dealerilor BMW inainte de sfarsitul acestui an. Motocicleta va putea fi achizitionata in mai multe versiuni noi de culoare: portocaliu, gri si alb.

BMW a lansat de asemenea si modelul touring K 1300 GT 2009, dar cei 160 cp anuntati nu au cum sa sperie la capitolul putere modelul Kawasaki GTR 1400. In schimb, arata exceptional si este echipat cu tot ce-i trebuie unui tourer veritabil.

Modelul dispune de parbriz reglabil electric, sa si manere incalzite iar cu ajutorul limitatorului de viteza incorporat se pot evita mai usor amenzile de circulatie. Noile scheme de culoare includ: rosu-portocaliu, bronz-argintiu si negru-gri.

Vom reveni asupra acestui subiect odata ce vom avea mai multe detalii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.