Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

BMW K 1300 S - primele fotografii oficiale

06.10.2008
Foto ©: BMW

BMW a "scapat" astazi publicitatii primele fotografii oficiale cu mult asteptatul model K 1300 S 2009. Motocicleta continua traditia legendarei serii K, pastrand suspensia fata Duolever si bascula monobrat cardanica.

BMW K 1300 S are o masa proprie de 228 kg iar noul motor de 1292cc cu patru cilindri in linie dezvolta 175 cp. Modelul va avea pe lista de optionale un quickshifter, sistem ce va permite schimbarea rapida a vitezelor fara actionarea ambreiajului, cat si noul sistem ESA 2 (Electronic Suspension Adjustment).

Din pacate, design-ul este in linii mari acelasi, cu mici exceptii: carenele laterale au fost usor redesenate iar prizele frontale de aer ies acum in evidenta fiind finisate in negru mat. Din fotografii observam faptul ca BMW a renuntat la controversatul sistem de semnalizare cu 3 butoane, in favoarea unuia clasic cu un singur buton. K1300 S va fi disponibil in mai multe versiuni de culoare: gri inchis cu o grafica noua mai sportiva in culorile alb/rosu/gri, alb si portocaliu.

Vom reveni asupra acestui subiect odata ce vom avea mai multe detalii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.