Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

BMW Le Rider construit de Panda Moto

05.06.2009
Foto ©: Panda Moto

Francezii de la Panda Moto au realizat aceasta versiune customizata a modelului BMW R 1200 R, dupa tiparul conceptului Lo Rider prezentat anul trecut de compania germana in cadrul salonului EICMA din Milano.

Denumita "Le Rider", motocicleta este creatia lui Jean-Luc Dupont (fondatorul Panda Moto), care a efectuat schimbari importante la capitolele suspensie, frane, sistem de evacuare, sa si carenaj. Jantele sunt imprumutate de la un R 1200 GS iar ampatamentul este ajustabil prin modificarea unghiului furcii fata.

Greutatea modelului BMW Le Rider a fost redusa pana la 217 kg, cei 107 cai putere ai motorului boxer realizat de constructorul bavarez fiind suficienti pentru ca acesta sa atinga o viteza maxima de peste 220 km/h.

Pretul motocicletei variaza intre 15.000 si 24.000 de euro, in functie de preferintele clientului, acesta putand opta pentru un sistem de suspensie Ohlins, frane Beringer sau alte componente mai costisitoare.

Via I MotoRevue

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.