Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

BMW prezinta conceptul Lo Rider

Paul Lozba | 04.11.2008
Foto ©: BMW

Odata cu noul BMW F 800 R, BMW a prezentat azi la Milano originalul concept Lo Rider, un roadster puternic cu o linie musculoasa.

Lo Rider combina tehnologia moderna cu elemente de design atat moderne cat si clasice. Ce este cu adevarat interesant la acest concept este gradul inalt de modificare/personalizare. Astfel, se pot adauga/combina diverse piese in functie de preferintele fiecaruia: desi este monopost, conceptul suporta adaugarea unei sei pentru pasager, inclusiv suportul pentru scarite. Farul poate fi unul modern vertical in stil streetfighter sau unul clasic rotund, elementele de aluminiu de pe rezervor sunt detasabile iar evacuarile finale sunt disponibile in 2 variante, coborate sau ridicate.

BMW Lo Rider are o greutate redusa si dispune de un motor boxer cu o putere de peste 100 de cai, jante spitate de 17 inch si frane puternice cu dublu disc si etriere cu 6 pistonase. Nu stim daca acest concept este doar un exercitiu de design sau daca il vom regasi intr-o forma asemanatoare in showroom-urile BMW in viitor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.