Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

R 1200 GS Supermoto de la Panda Moto

20.06.2009
Foto ©: Panda Moto

Dealerul francez Panda Moto, creatorul BMW Le Rider, a transformat renumitul maxi enduro german BMW R 1200 GS intr-un supermoto.

Motocicleta a suferit o serie substantiala de transformari, atat la nivel estetic cat si tehnic. Vopseaua  originala a fost inlocuita cu o schema de culoare rosu/albastru/alb foarte atractiva, acestea fiind culorile traditionale folosite de BMW in sporturile cu motor. Ciclistica a fost imbunatatita prin rotile de 17" BMW Performance, incaltate de pneuri racing dar si prin suspensia Ohlins, preparata de cei de la Panda Moto.

Motorul a fost modificat prin pistoane de compresie mare, aceasta crescand de la 12:1 la 12.8:1 dar si prin marirea cursei cu ajutorul unei biele cu 3mm mai lungi. Filtrul de aer sport, galeriile de evacuare impreuna cu finalele din carbon dar si modificarile la nivelul injectiei, vor scoate maximul de performanta din acest boxer. Franele fata au fost imbunatatite prin montarea unor etriere Beringer Aerotec cu 6 pistonase.

Modificarile mai includ: comenzi si pompa de frana Beringer, ghidon LSL, capace motor si aripa din carbon, ambreiaj ceramic, bujii iridium si multe altele.

Cu o greutate la plin de peste 200 de kg, BMW-ul francezilor este destul de departe de un adevarat supermoto insa asta nu inseamna ca nu este o motocicleta performanta si distractiva.

Disponibil la un pret de 20.500 euro, R 1200 GS SM este cu 2000 de euro mai scump decat BMW HP2 Megamoto, varianta supermoto a lui HP2.

Panda Moto via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.