Cauta in stiri

RSS Feed

tuning

BMW R 1200 S tunat de AC Schnitzer

13.08.2008
Foto ©: AC Schnitzer

AC Schnitzer, unul din cei mai importanti tuneri ai marcii bavareze, ofera pachete complete de tuning pentru gamele K, R si F ale constructorului BMW. Va prezentam de data aceasta un model important din gama R, BMW R 1200 S in editia speciala AC Schnitzer.

Daca modelul BMW F800 GS AC Schnitzer a suferit un tuning destul de discret nu acelasi lucru il putem spune despre R 1200 S. Botezata Sprintstar, motocicleta a suferit numeroase modificari: ghidonul a fost modificat pentru o pozitie mai buna iar carenajul a fost completat cu un bugspoiler pentru un look mai agresiv. Fata de versiunea standard R 1200 S, cea de la AC Schnitzer are o personalitate mult mai puternica fiind disponibila in 2 variante cromatice indraznete: gri / verde aprins si editia speciala Motorex, turcoaz / galben.

Tunerul german insa nu s-a oprit aici si a redus greutatea totala prin jante mai usoare si printr-o evacuare finala mai usoara din titan (disponibil si versiune inox). Bascula monobrat beneficiaza de un crashpad special dezvoltat iar saua pasagerului a fost inlocuita de un capac monopost perfect integrat. Suspensia asigurata de WP, este complet reglabila si dezvoltata special pentru circuit insa poate fi folosita si in uzul de zi cu zi.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.