Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

BMW S 1000 RR in forma finala

03.02.2009
Foto ©: BMW Motorrad

Acesta este noul S 1000 RR 2009 in versiunea finala de strada a motocicletei cu care BMW va participa incepand de anul acesta in Campionatul Mondial de Superbike. Compania a anuntat azi ca productia modelului a inceput oficial la Berlin.

Proaspatul superbike german dispune de un motor cu patru cilindri in linie de 999 cmc, cantareste 183 de kilograme la gol si este echipat un sistem dinamic de control al tractiunii (DTC) derivat din cel al versiunii de curse.

Producatorul german a echipat acest model cu etriere Brembo monobloc si un sistem ABS complet nou dezvoltat, reglabil in patru moduri diferite, necunoscandu-se inca daca poate fi decuplat total.

BMW S 1000 RR 2009 va fi oferit in patru scheme de culoare: Mineral Silver metallic, Acidgreen metallic, Thundergrey metallic si combinatia Alpine White / Lupine Blue / Magmarot utilizata de BMW Motorrad Motorsport.

Acesta va fi disponibil pentru prima oara pe piata in Germania, la inceputul verii, si va avea un pret de 15.150 de euro cu TVA inclus.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.