Cauta in stiri

RSS Feed

teste

BMW S 1000 RR Stock mai rapid decat un GSX-R 1000 din AMA Superstock

03.03.2010
Foto ©: Evan Steel Performance

Echipa americana Evan Steel Performance (ESP) si Iron Horse BMW, un dealer BMW din Arizona, au testat recent noul superbike S 1000 RR cu scopul de a-i determina competitivitatea pentru campionatul AMA Superbike.

ESP a apelat la pilotul Chris Peris pentru acest test. Americanul a reusit performanta de a dobora recordul de tur al circuitului american Inde Motorsports Park din Arizona, stabilit anterior de un Suzuki GSX-R 1000 de competitie, la bordul noului superbike BMW cu motor de 193cp, in forma 100% standard.

Peris a pilotat modelul stock S 1000 RR, cu oglinzile si scaritele de pasager demontate, singura diferenta fata de versiunea din magazin fiind data de anvelopele slick de competitie. In a doua sesiune de teste desfasurata, americanul a imbunatatit recordul circuitului cu mai bine de 1 secunda, obtinand un timp de 1”54,07. Recordul anterior de 1”55,60 a fost stabilit tot de Peris la bordul unui GSX-R 1000 de specificatie AMA Superstock.

Dupa test, Peris a declarat: “Wow. Pana acum nu am mai pilotat nici unul din modelele noi BMW,  nu pot sa cred ca am mers mai repede cu o motocicleta stock cu faruri, decat cu motocicleta mea de curse. Abia astept sa o pilotez dupa ce baietii de la ESP o vor transforma intr-o motocicleta mai apropiata de cele de curse.”

Dupa acest prim test foarte pozitiv, Iron Horse Motorcycles si ESP au hotarat sa isi uneasca eforturile creind noua echipa Iron Horse BMW / ESP pentru a participa la urmatoarea runda AMA Superbike, avandu-l pilot pe Chris Peris. Noua echipa cauta in prezent sponsorizari pentru a participa in 2010 la cat mai multe runde din campionatul american.

Via | Ultimate Motorcycling

Bookmark and Share
Cand nu te astepti by hysaf on 04.03.2010
"nu pot sa cred ca am mers mai repede cu o motocicleta stock cu faruri, decat cu motocicleta mea de curse" Surprize surprize de la bmw.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.