Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

BMW va relansa monocilindrul F 650 GS

12.12.2008
Foto ©: BMW

Datorita cererii mari din partea clientilor si a dealerilor pentru F 650 GS, BMW Motorrad a hotarat sa reia pe anumite piete vanzarile modelului monocilindric incepand cu data de 2 ianuarie 2010.

Acesta va fi comercializat insa sub numele G 650 GS, intrucat seria F este reprezentata, incepand cu anul acesta, de modelele cu motoare cu 2 cilindri in linie. Motocicleta este deja disponibila pe piata americana.

Monocilindrul "dual purpose" BMW F 650 GS a fost un model foarte apreciat, unul din cele mai de succes ale companiei germane si in prezent, inca este pentru foarte multi clienti o optiune ideala, o motocicleta fiabila, economica si durabila. Motorul Rotax va fi vopsit in negru si produs in China la standarde germane, fiind exact la fel ca precedentul, insa realizat la un pret redus si aceeasi calitate.

BMW G 650 GS va putea fi achizitionat contra sumei de 6.990 de euro, cu 15,8% mai mica decat inainte (8.300 euro), avand ca dotari standard ABS si mansoane incalzite.

Specificatii tehnice BMW G 650 GS

Bookmark and Share
Asta-i o veste buna! by gigel80 on 14.12.2008
Un model reusit, polivalent, la un pret mai mult decat ok, mai ales ca are ABS! Sper sa fie ok motorul ala asamblat in China.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.