Cauta in stiri

RSS Feed

modele electrice

Brammo Enertia TTR prezentat oficial

29.05.2009
Foto ©: Brammo Motorsports

Enertia TTR, prototip ce va concura luna viitoare la TTXGP, a fost prezentat oficial de producatorul american Brammo Motorsports, care a obtinut pentru aceasta competitie si o sponsorizare importanta din partea lantului de magazine Best Buy.

Enertia TTR a fost construit pe platforna primului model dezvoltat de companie, insa beneficiaza de un pachet de baterii cu o capacitate marita de la 3,1 la 8,1 kWh, si este echipat cu un sistem de suspensie sport.

"Am fi putut incepe de la zero si aruncand o gramada de bani in proiect. Dar in loc sa epatam, am vrut sa prezentam mostenirea de la Enertia si sa aratam in ce directie se indreapta." a declarat Craig Bramscher, CEO al Brammo Motorsports.

Compania america planuieste sa lanseze spre sfarsitul acestui an alte doi noua modele care ar putea profita de pe urma tehnologiei lui Enertia TTR. Acesta din urma este echipat cu o furca fata Traxxion Dynamics custom, etriere de frana Brembo montate radial, amortizor spate monoshock marca Elka si jante din magneziu Marchesini.

"Scopul nostru este sa avem cea mai manevrabila motocicleta si cea care merge cel mai repede pe viraje ca sa obtinem cea mai mare viteza medie." a declarat Bramscher in legatura cu strategia companiei pentru TTXGP.

Brammo Enertia TTR va fi insa cu siguranta dezavantajat in linie dreapta acolo unde ceilalti doi principali concurenti americani, Mission One si MotoCzysz E1pc, se anunta a fi capabili de performante uluitoare.

Via I Hell for Leather

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.